Известие

Collapse
No announcement yet.

Разхлабена ябълка на скоростния лост и изчезнало захранване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
    Вярно че е голяма схема
    отдолу гайките са тефлонови доколкото си спомням и най лесно става единия като е в канала а другия в купето
    кофти схема дамн ,но ако нямаш от вълшебното спрейче за болтовете на генерацията и други ... става лошо :Д само ме е яд ,че не снимахме и да направим една тема подробно как е процедурата :Х
    Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Първоначално публикувано от alfaa156 Покажи съобщение
      кофти схема дамн ,но ако нямаш от вълшебното спрейче за болтовете на генерацията и други ... става лошо :Д само ме е яд ,че не снимахме и да направим една тема подробно как е процедурата :Х

Процедурата ми е ясна колега - правил съм я поне 7-8 пъти
      Просто ти трябва канал, втори човек и максимум 1 час свободен
      Last edited by tonov; d.m.y г., 19:36.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Гадно е ако конзолата си е на мястото
        Това не е кой знае какъв проблем, всъщност пада за минути, но резултатът ще е съмнителен.

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
        Процедурата ми е ясна колега - правил съм я поне 7-8 пъти
        Просто ти трябва кана, втори човек и максимум 1 час свободен
        Каната за какво е? Сега като отида на село ще донеса червено вино. Поне да не е празна.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Това не е кой знае какъв проблем, всъщност пада за минути, но резултатът ще е съмнителен.
          Абе гадно си е. А и виждаш колегата е закъсал кабели. А и единия винт е трудно достижим без да я свалим, да не кажа недостижим (задния)
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Значи снощи правих тва с Купето - разкача се генерацията от катализатора назад......Целия тунел долу - да опре в предната си част на аспуха, в задната на жилата на ръчната......с два ключа 10 човек може сам да си ги стегне.....отне ми час......хем рязах предната част на тунела за да ми е по лесно при последващо сваляне.......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
              Абе гадно си е. А и виждаш колегата е закъсал кабели. А и единия винт е трудно достижим без да я свалим, да не кажа недостижим (задния)
              Колегата съм аз.... А задния винт си се достига лесно, само се сваля маншона на скоростния лост и леко се разтегля гумения на ябълката и с глуха отвертка или камък може да се стегне. Т. е. можеше, ако бяха нормално гайките.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Колегата съм аз.... А задния винт си се достига лесно, само се сваля маншона на скоростния лост и леко се разтегля гумения на ябълката и с глуха отвертка или камък може да се стегне. Т. е. можеше, ако бяха нормално гайките.
                На моята не можах да го стигна. Но се оказа, че се е изкривила страничната ламарина за второто жило - баща ми е способен на всичко, няма кола, която да му се опре да я счупи на невероятни места
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

И на мен на 5та ми се чува някакво жужени и от от 100-120км като карам.
                  Тва с ябълката какво общо има?
                  Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                  X